Джъмбо

Гръцката верига за детски играчки, дрехи и стоки за дома „Джъмбо“ няма онлайн магазин, който да обслужва България.

Това заяви представител на магазина в коментар по повод появилите се редица онлайн магазини, които имитират „Джъмбо“. От там споделят, че особено напоследък са създадени много имитации. Вероятно е това е да направено с цел да се привлекат клиенти за идващите коледни празници, пише Антени.

Единственият онлайн магазин на „Джъмбо“ обслужва Гърция и от него наистина е възможно да се поръча за страната, но ще е доста по-скъпо. Той е на гръцки език и се намира на следния адрес: www.e-jumbo.gr. Всички останали магазини с подобни имена са ментета.

От веригата не носят отговорност за поръчки от тях и препоръчват да не се пазарува от въпросните подвеждащи сайтове – те нямат телефони и адреси, не може да се гарантира качеството на стоката, а отговорност може да им бъде потърсена трудно.

Стоките и дори цените във въпросните сайтове са почти идентични с артикулите във физическите магазини на „Джъмбо“. Дори логата и имената им са сходни.

Сред фалшивите сайтове са: www.jumbo-online.bg / www.jambo-bg.com / www.jumbo-bg.online / www.jumbo-e.com / www.jambo-shop.com.

Виж още:Мира Баджева: Не си трошете парите, тествайте се вкъщи за К-19 само срещу 22 лева!Журналистът Мира Баджева алармира, че вместо да трошим пари за корона тест в частните лаборатории, к…Oct 29 2020skafeto.com


loading...