Десета жертва

Димитрина Манджукова, която днес беше намерена удавена в Гребния канал в Пловдив, е била строителен инженер. След като завършила УАСГ в София, тя започнала работа в столицата, но после се преместила в родния Смолян, а след това дошла под тепетата, разказа пред „Марица“ Мария Манджукова, която е братовчедка с баща й.
Трагедията е огромна: Разбра се коя е удавената млада жена в Гребния канал в Пловдив

Димитрина е родена на 8 декември 1991 г. Родителите й се развели, докато била малка. Завършила Математическата гимназия в Смолян с пълно отличие.“Освен това беше много добър човек, не е семейна, не знам какво се е случило“, каза леля й Мария Манджукова.

И според приятелите ѝ Димитрина била много кротка, усмихната и деликатна с хората. Никой от тях не знае какво се е случило и каква може да е причината за смъртта й.

„Нито съм я чула да говори лошо за друг човек, нито някой да говори лошо за нея“, каза нейната приятелка Елена Бадева.

Всички нейни познати и съученици от Смолян са потресени от новината. Казват, че от много години не живее в Смолян и рядко я виждали. Учила в родопския град, но дълги години била извън Смолян.

„Ех, отиде си и ти без време… Почивай в мир…“, е написал във Фейсбук друг неин приятел.

Виж още:Трагедия в Пловдив – труп на млада жена изплува от гребния каналТруп на човек е изплувал на гребния канал в Пловдив. Служители на „Общинска охрана“ са правили обход…Jan 27 2020skafeto.com

loading...