Динко Вълев

Сериозен проблем измъчва ловеца на бежанци Динко Вълев след кошмарния инцидент в Девня в началото на септември, пише БЛИЦ.

„Как се лекува тромб в крака. Бия фраксипарин, но се надува и ме боли. Дайте съвет“, написа ямболията в Инстаграм.

Под коментара му валят съвети и препоръки да се обърне към специалист.

„Динко, бий си фраксипарин за сега. Важно е кръвта ти да е разредена. Възможно е в лечебно заведение да ти се проведе фибринолиза, но е тежка процедура и трудно се понася.“

„Това е много опасно братле лекувай го…“

„Даряваш кръв на 3 месеца, натокиназа всеки ден, натаспин също. Междувременно отиваш на лекар да види къде и какъв е тромба.“

35-годишният ловец на бежанци пострада тежко, след като 150-килограмова стрела на кран се стовари върху него при опит да репатрира обърнала се на пътя цистерна.

Ако беше някой друг човек на мое място – да беше заминал, но аз силен човек и ще се справя, категоричен е ловецът на мигранти.

„Това, че ще ставам инвалид са пълни глупости. Здрав съм, прав съм! Ако беше някой друг човек на мое място – да беше заминал, но аз силен човек и ще се справя“. По този начин Динко Вълев от Ямбол опроверга твърденията, че е на път да се инвалидизира.

Позовавайки се на свой източник от „Пирогов“, преди време „Уикенд“ разпространи информация, че Динко е зле и опасността да седне в количка е много сериозна.

Самият той обаче отрече тази новина с пускането на лайф от болницата – гол до кръста със специална шина на таза. Динко изглеждаше учудващо добре след това, което е претърпял, дори се похвали, че си е оформил брадата.

Виж още:Динко от Ямбол – „Ловеца на мигранти“ пострада сериозно при тежък инцидентЯмболският бизнесмен Динко Вълев, придобил национална популярност като „Ловеца на мигранти“, е в теж…Sep 6 2022skafeto.com

Динко от Ямбол: Изкарвам танка, ако Русия ни застраши„Изкарвам танка при необходимост! Честно казано, бях изненадан от това, което стана вчера сутринта. …Feb 25 2022skafeto.com


loading...