Миляна Велева директор Новини Нова телевизия

От днес Миляна Велева, която се присъедини към екипа през 2019 г., вече не е директор „Новини и актуални предавания“ в Нова телевизия, съобщиха от медията. NOVA благодари на Миляна за нейната всеотдайна работа и ѝ пожелава успех в бъдещите начинания.

На нейното място е назначен Илия Дафов. Като част от мениджърския екип на медията, той ще управлява цялостната стратегия за развитие на новините и публицистиката в телевизията.

Професионалният път на Илия Дафов е тясно свързан с NOVA – на сутрешния блок в медията той посвещава 13 години. Започва кариерата си през 2008 г. като репортер в „Здравей, България“, а след това става редактор. В последните 5 години е продуцент на сутрешния блок.

„Изключително много се радвам, че журналист като Илия Дафов, изградил своята професионална кариера единствено в NOVA, ще е новият Главен продуцент „Новини и актуални предавания“. С опита, който има и уважението, с което се ползва от колегите си, вярвам, че новините и публицистиката на NOVA ще надградят доверието у нашите зрители. Неговото назначение е част от стратегията ни да развиваме утвърдени имена, получили своя професионален опит и доказали качествата си в нашата медийна група“, заяви Николай Андреев, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

Иван Христов – друг дългогодишен кадър на NOVA, ще бъде новият изпълнителен продуцент на „Здравей, България“. Той е част от екипа на медията от 2007 г.

Нова телевизия окончателно е с нови собственициКомисията за защита на конкуренцията разреши „Юнайтед медия“ да придобие „Нова Броудкастинг груп“. С…Jan 18 2021skafeto.com

НОВА става собственост на компаниите ръководени от бившия шеф на ЦРУСлед като само преди година и половина медийната група около „Нова телевизия“ попадна под контрола н…Dec 11 2020skafeto.com


loading...