Дядо Коледа

На 16 декември Дядо Коледа ще бъде ваксиниран в София, като така ще бъде открит новият ваксинационен център „Бар ЗаЗдраве“, пише Столица.бг.

Ще бъде поставена бустерна доза на добрия старец, защото е рисков, обикаля от дом на дом. Това обясни Десислава Олованова, която е инициатор на създаването на центъра.

Актьорът Бате Енчо, ще влезе в образа на Дядо Коледа – с костюм и брада, но действително ще си постави трета доза ваксина.

Също така на мястото ще има освен поставяне на бустерна доза, така и медицински консултант, който ще отговаря на всички въпроси на гражданите.

Организаторите предлагат всеки, който се ваксинира да получи ваучери за големи отстъпки от редица столични заведения.

Софийският бар ще отвори врати на 16 декември на ул. „Шипка“ 23, а входът му е откъм „Васил Априлов“. Всички граждани ще могат да го посетят от 8.00 до 10.00 и от 17 до 20.00 часа през делничните дни, а в събота и неделя- от 11.00 до 19.00 часа.

Центърът ще работи до 22 декември, след което отново ще е отворен през януари.

Агенцията McCANN Sofia в партньорство с “Медицински център Ориндж” и Фондация “Три жени” дават своя принос в борбата с Covid-19 чрез откриването на ваксинационен център “Бар ЗаЗдраве” в София.

Още от България


loading...