Шокиращо видео, показващо екзорсизъм в действие от пазарджишкото село Синитово, разбуни духовете навръх Възкресение Христово. Пастор от непозната евангелска църква на име Пламен Петров публикува на страницата си в социалната мрежа фейсбук кадри как „изцерява“ обладани от зли сили жители на малкото населено място в Южна България чрез молитва.

От кадрите се виждат жени, които припадат, изпадат в неконтролируеми конвулсии, крещят в несвяст и са изпаднали в транс. От коментари в мрежата става ясно, че има съмнения дали въпросният пастор не си служи с шарлатански методи и дали участниците в цирка, както го определят, не са получили пари за участието си.

„Събранията ни на живо се заснимат на видео с цел да могат хората да слушат Божието Слово и да виждат Божието действие, което е скъпоценно. Това се прави с цел прослава на Бога и изграждане вярата на хората“, казва Петров.

Според информацията в мрежата за него той е получил посвещението си в евангелизма в американския щат Аризона, проповядва към италианска църква и обикаля цяла България, предимно в смесени райони. Твърди, че с молитва лекува хора, страдащи от диабет, дискова херния, болки в коленните стави и… демони.

loading...