телевизионен театър

Това беше първото и последно участие на Волен Сидеров в тази кампания в ефира на БНТ. Докато ние не получим официално извинение от г-н Сидеров, което ще разгледаме, аз моля най-учтиво колегите да не го канят. Всъщност не моля, а разпореждам, за да се знае чия е отговорността за това решение. Докато съм генерален директор на БНТ няма да търпим подобно отношение и поведение в ефира.

Това каза генералният директор на БНТ Емил Кошлуков по повод отказа на лидера на „Атака“ да прекрати участието си във вчерашното издание на предаването „Референдум“ заради нарушаване от негова страна на регламента и непристойно, според водещата Добрина Чешмеджиева и останалите участници, поведение. В резултат предаването бе временно прекъснато.

Генералният директор на националната телевизия заяви, че този брой на предаването няма да бъде повторен и предаването ще бъде свалено от сайта на телевизията.

Редакторът на „Референдум“ Татяна Тасева обясни, че основна цел на предаването е да има равнопоставеност, принципи и разговор, но това се е оказало невъзможно вчера. Реплики от рода: „Това е обществена телевизия, аз ще си правя каквото си пожелая“ са недопустими, отбеляза редакторът.

Този вторник предаването „Референдум“ по БНТ трябваше да бъде посветено на предстоящите местни избори. Темата и гостите бяха съобразени със споразумението, което БНТ подписа с участниците в изборите. Регламентът на предаването беше погазен от участник в него, заяви БНТ.Изведоха с жандармерия Волен Сидеров от студиото на „Референдум“ по БНТ (ВИДЕО)Волен Сидеров беше изведен с охрана от студиото на „Референдум“ след скандал по време на живото пред…Oct 2 2019skafeto.com

Волен Сидеров хвърли бомбата: На Слави не му вървеше с момичетата. Националистът разкри делил ли е жени с Бойко БорисовВолен Сидеров разкри пикантни подробности от времето, когато е бил в една компания с шоумена Слави Т…Dec 12 2017skafeto.com

loading...