жената-сензор Мая Попова операция

Жената-сензор Мая Попова е оперирана успешно, след като претърпя пожар и получи 40 процента изгаряния. Това съобщава Лупа.бг, позовавайки се на нейни близки.

Екип от специалисти се е нагърбил с операциите на пострадалата, които преминали отлично. Лекарите отначало не искали да дават гаранция, че Мая Попова ще оцелее, защото пораженията по тялото били ужасни.

Жената-сензор запалила кандило, което останало без надзор и така се стигнало до адския пожар в къщата в Созопол, която Мая Попова стопанисва. Случайно минаваща влюбена двойка видяла огъня, само това спасило живота на екстрасенса.

Според данните Попова се оттеглила край морето малко след смъртта на майка си, за която имала сериозни съмнения, че е умъртвена умишлено в болницата. Преди време Мая Попова заяви, че майка й е убита в болницата заради имотни спорове. Един от имотите на семейството е именно къщата в Созопол, с която жената сензор много се гордее и щедро кани гости в нея. Точно в тази лятна вила и стана пожарът, който доведе до такива тежки и трайни последици за здравето на Мая.

Мая Попова стана известна в медиите с това, че преди силно земетресение получава сърбежи и предусеща труса чрез парене по кожата. Тази дарба на екстрасенската подразни преди време сериозно експерта по земетресения проф. Емил Ботев. След словесните атаки към нея от професора Мая Попова отказваше да дава прогнози, като поддържаше сайт, в който следеше земетресенията в целия свят.Жената-сензор Мая Попова пламна в съня си, разтопените бижута залепнали за кожата ѝЖената-сензор Мая Попова, която се прочу с предсказването на земетресения, е била изнесена тази нощ …Sep 16 2019skafeto.com

loading...