борисов рзб

Досега в работата си на държавен и общински служител никога не съм се интересувал от партийната или религиозната принадлежност на колегите. Това заяви за „Марица“ кметът на Пловдив Здравко Димитров, изненадан от обвиненията на Цветан Цветанов за оказван натиск върху членове на ГЕРБ да не преминават в партията му.

Бившият заместник на Бойко Борисов се оплака как властта в града тормози хора, които искали да се влеят в неговия проект „Републиканци за България“.

„Искам да призова и да помоля както кмета на Пловдив, така и тези, които имат управленски лостове за въздействие върху хората. Не го правете!. Страхът не може да гарантира успех в управлението, нито дава политически дивиденти, а само връща хората към времена от миналото“, призова Цветанов.

„Това изявление ми звучи като извинение на Цветан Цветанов за бъдещия неуспех на неговата партия. В Община Пловдив не се водят разговори за политика. Единствената партия, която ме интересува, е ГЕРБ и, мисля, че съм доказал моята съпричастност с нея“, подчерта Здравко Димитров.

Той напомни, че управлението на държавата и общините минава през избори и всяка политическа сила, която има намерение да управлява, трябва да печели доверието на избирателите с идеи и програми, но не и с неоснователни обвинения срещу други партии и коалиции.

Виж още:Цветанов с първи голям удар, новата му партия схруска пловдивското СДСПредставители на СДС от шестте района на Пловдив и от 15 общини от областта, около 300 души, ще прод…Sep 17 2020skafeto.com

Безпощаден Цветанов: ГЕРБ е най-мразената партия, трудно ще получи над 500 000 гласаБивши кметове на ГЕРБ напуснаха партията, за да станат част от новата формация на Цветан Цветанов. А…Sep 15 2020skafeto.com

Цветанов призова Борисов за незабавна оставка (Видео)Цветан Цветанов поиска оставката на премиера Бойко Борисов. След като в последните седмици обяви, че…Aug 13 2020skafeto.com

loading...