Ива Стоянова

След като вчера Комисията за защита на конкуренцията разреши на братята Кирил и Георги Домусчиеви да продадат медийната група около Нова телевизия на собственика на „Виваком“, компанията „Юнайтед партнерс“, днес от телевизията съобщиха и за първото напускане на висш служител. Управителят на „Нова Броудкастинг Груп“ Ива Стоянова се оттегля от компанията заедно с братя Домусчиеви и вече не е част от нейния екип, съобщиха от пресслужбата на Нова тв.

„Тя обяви днес, че напуска управлението на най-голямата мултиплатформена медия в България. Това става ден след съобщението на Комисията за защита на конкуренцията, че одобрява сделката за продажба на NOVA на United Group – водещ доставчик на телекомуникационни услуги в Югоизточна Европа“, се казва в съобщението.

Голям шеф в Нова си тръгва заедно с Домусчиеви

Ива Стоянова бе назначена в Нова след придобиването й от компания на Домусчиеви. Първоначално тя оглави новините на НТВ, а впоследствие бе определена и за управител на цялата медийна група. Преди да започне работа за придобивката на братята, Стоянова по документи се водеше собственик на телевизията Канал 3, считана за изключително приближена на депутата Делян Пеевски, пише Сега.

„Станах управител на Нова Броудкастинг Груп след покана от досегашните собственици Кирил и Георги Домусчиеви и смятам, че е редно и достойно да се оттегля заедно с тях. Благодаря им за доверието, както и за приноса им за развитието на групата. Щастлива съм, че в момента медията е абсолютен лидер на пазара и по гледаемост, и по приходи. Работих с изключително мотивиран екип от професионалисти, които вярвам, че ще постигат още по-големи успехи и им ги пожелавам от сърце.“

„Господата Кирил Домусчиев и Георги Домусчиев, както и целият екип на „Нова Броудкастинг Груп“ благодарят на госпожа Ива Стоянова за ползотворната и всеотдайна работа, и й пожелават успехи в бъдещи професионални начинания, се казва още в съобщението на „Нова Броудкастинг Груп“.

Виж още:Нова телевизия окончателно е с нови собственициКомисията за защита на конкуренцията разреши „Юнайтед медия“ да придобие „Нова Броудкастинг груп“. С…Jan 18 2021skafeto.com


loading...