Кюстендилският окръжен съд е постановил заводът за асансьори в Дупница да бъде предаден на неговия собственик Илия Златанов, предаде БНР.

От месеци предприятието не работи, а бизнесменът е в чужбина, като от там обяви, че е бил изнудван да му бъде иззет бизнеса, като посочи и конкретни имена.

Скандалът с асансьорния завод продължи с месеци. Частен съдебен изпълнител и представители на фирмата вече са влезли в предприятието в изпълнение на съдебното решение и в присъствието на полицаи.

65-имата работили в завода за асансьори в Дупница са на борсата. Очаква се те да бъдат върнати на работа, а в понеделник да бъде възстановено и тока на сградата и цеховете.

Според коментари в предприятието е имало и готова продукция, договорена за износ. Сметките на фирмата са запорирани от три месеца, коментират информирани.

Сотир Цацаров – новият герой в „Осемте джуджета“ (ВИДЕО)Антикорупционният фонд представи четвърта и последна част на “Осемте джуджета”. На прокурорското “в…Aug 20 2020skafeto.com

ГЕРБ: „Осемте джуджета“ ли? Какво толкова… Българинът по правило си е схемаджия

„Осемте джуджета“, III част: Един голям плик с евро за Еврото (ВИДЕО)Как са върнати парите в брой, иззети от прокуратурата при акция заради борбата за най-големия асансь…Jul 31 2020skafeto.com

Едва ли има човек, който да не е ясно с огромния скандал „Осемте джуджета“, разкрит от Антикорупцион…Aug 6 2020skafeto.com

loading...