има такъв народ

„Да, „има такъв народ“, но и такива простаци има сред него…“ е коментар на Недялко Недялков в сайта Ретро.бг. Публикуваме го без намеса.

Чета, че шутът на мутрите щял да прави нова партия „Има такъв народ“.

А?

Че той нали уж вече направи нова партия „Няма такава държава“? Конгрес свика с полулегални делегати, които даже не знаеха къде се намират, речи държа, избра се за ръководител, а за зам.-ръководител – сценариста Тошко, който заспа на общественото обсъждане за нова конституция в Народното събрание…

Съдът обаче отряза шута и сега той ще прави още по-нова партия.

Това за него не е проблем. От всеки ръкав може да извади по една партия, по едно предаване, по един тъп виц, по една чалгия, по една съвест народна, само и само да остане в играта.

Егати прехода, егати принципите – от „Няма такава държава“ до „Има такъв народ“!

Слави Трифонов цял живот играе по схемата на уличните измами – тука има, тука нема…

Да де, но вече е извън играта. Има кабеларка, която никой не гледа. Има партия, която няма регистрация. Има кинти, които са на привършване. Има слава, която се топи като ланския сняг. И наглост има, която е без предели.

„Формата не е важна, важно е съдържанието. Идеите ни са важни, съдът няма да ни спре, цялата система е против нас“, рекъл шутът, който сега мре да се изкара жертва.
Под „идеи“ вероятно визира откраднатите фейсбук статуси на Иво Сиромахов, сиромах и по талант. Вие чули ли сте други „идеи“ от устата на учиндолския чака-рака месия? Отвъд вопиющата словесна агресия, откровената порнография под формата на „гегове и смешки“ и дебелашките нападки към опонентите?

Като цяло винаги съм се чудел кой е по-бездарен – Слави или екипът му. Всъщност няма дилема – посредствените винаги се надушват помежду си.

Най-смешното е, че този човек иска да управлява цялата държава, а в същото време дори не може да си наеме свестни юристи, които да му регистрират партията според закона.

Да, „има такъв народ“, но тъжното е, че сред него има и такива простаци.

Виж още:Слави се закани: Няма прошка за вас! Днес е първият ден от началото на края виШоуменът Слави Трифонов и сценаристите му се заканиха след решението на Върховния касационен съд (ВК…Jan 22 2020skafeto.com

Слави отвърна на удара: Много сте умни, няма що! Така ли ще ни спрете? С боички и с наименования?Слави Трифонов  отвърна на удара! По-рано днес стана ясно, че Върховният касационен съд (ВКС) е отхв…Jan 21 2020skafeto.com

Окончателно: Отказаха да регистрират партията на СлавиВърховният касационен съд (ВКС) потвърди решението на Софийски градски съд (СГС), с което беше отхвъ…Jan 21 2020skafeto.com


loading...