Ирена Белберова помощ
Ирена Белберова

Здравейте добри хора, днес се обръщам към вас със зов за помощ, ще разкажа накратко историята си. На 28 години съм, родена съм с увреждания, които не могат да бъдат излекувани, за да живея нормално понякога се налага да претърпявам операции. Родена съм с ДЦП, имам страбизъм на очите и хидроцефалия. На седем месечна възраст ми поставят първия шънт, с който се оттича събраната течност в мозъка ми.

През 2002 претърпях операция заради уврежданията от ДЦП, през 2007 шънтът ми бе подменен, защото стария вече не изпълняваше функциите си. През последните седмици не се чувствах добре и направих преглед на който бе установено че отново шънтът е за смяна, много скоро той напълно ще спре да функционира. Препоръчаха ми веднага да бъде сменен, но това е операция която не се заплаща напълно от здравна каса тя ще отпусне само 1080 лв а от мен се иска да заплатя 5700 лева освен това има и разходи за консумативи и медикаменти на приблизителна стойност от 2000 лева.

Пенсионер съм по болест и получавам от държавата 170 лева. Семейна съм имам две годишна дъщеричка, моето щастие и моето всичко заради което трябва да съм добре и да се грижа. Не мога да обвинявам държавата, не мога да обвинявам и съдбата, че имам проблем който не мога да разреша. Но днес излизам пред вас и моля, моля за мъничко помощ за да бъда нормална, за да нямам ужасяващо главоболие и всичките последствия от това да няма къде да се оттича натрупаната течност в мозъка ми.

Вярвам че ще отворите сърцата си за моята болка и ще ми подадете ръка. Всички хора като мен родени с хидроцефалия след като навършат 18 години и се наложи подмяна на клапата която им дава шанс за живот изпадат в моята ситуация. Не бих могла да изтегля и кредит защото няма как да го върна а и едва ли ще бъда одобрена с ниските доходи които имам. Единствената ми надежда сте вие добри хора. Моля ви с цялото си сърце за помощ в този труден момент за мен и семейството ми.

Може да дарите средства по
Дарителска сметка: IBAN: BG78UBBS80021097344140
BIC:UBBSBGSF
Титуляр: Ирена Дианова Белберова

или чрез https://bg.helpkarma.com/campaign/irena-belberova-2169

Може да споделите моя зов за да достигне до сърцата на добрите хора.

loading...