Кабинетът оставка Отлагат вторите пенсии

Кабинетът няма намерение да подава оставка. Ние имаме много работа, която трябва да бъде свършена. Това обяви социалният министър Деница Сачева по бтв. Тя предупреди протестиращите, че могат бъдат употребени. Относно евентуален предизборен вот Сачева обясни, че няма как в момента да се отиде на избори, защото „те могат да се направят само чрез машинно гласуване“.

Според социалния министър, ако сега се отиде на избори, именно по тази причина те ще бъдат опорочени. На въпрос дали през есента може площадите да са пълни с гладни хора, тя каза, че това ще се случи, ако има служебно правителство.

„Тогава няма да има сигурност нито за бизнеса, нито за който й да е от нас“, пророкува тя.

Относно репликите й през 2013 година срещу ГЕРБ „Управлението на ГЕРБ е основан на страх и репресии“, тя каза:

„Тези думи са казани по конкретен повод и по конкретен контекст за хора, които не са част от ГЕРБ. Няма да кажа за кого. Това ни влачи в грешна посока. Обичам да говоря за политики, а не за хора. От 2009 година досега ГЕРБ печели 11 пъти избори. За конкретната ситуация не се отричам от думите си. Винаги казвам неща, които мисля и винаги имам хармония между думи и дела. Нека да не генерализираме нещата. Вярвам на г-н Борисов. Безработицата е 8 процента“.
Ден №23: Протестиращите добавят и оставка на председателя на КПКОНПИ заради афера за 1 млрд.„Не можем да търпим народът да събира по всякакъв начин дарения, капачки и т.н., а в същото време Бо…Jul 31 2020skafeto.com

loading...