В разгара на есенния ноември, когато времето навън вече предвещава да прекарваме повече време на закрито и у дома, е хубаво да помислим за няколко вкусни и уютни преживявания, с които да разпуснем подобаващо през предстоящия уикенд. А кои могат да бъдат те? Нека да разберем!

Петък вечер – времето за любимия човек  

Нашият уикенд спокойно може да започне от по-рано, като петък вечер е идеалният момент, в който може да споделим времето си с любимия до нас човек. След дългата седмица, през която вече сме отметнали всички важни работни ангажименти, е хубаво да се поглезим с една вкусна и отпускаща вечеря. Подбрани продукти за специалния момент, като например различни ароматни сирена, бутилка сухо вино и десерт от сушени смокини с бадеми или фурми с орехи, могат да бъдат един изкушавящ избор, с който да отбележим планираната предстояща вечер. Разбира се, и малко тиха и нежна музика и няколко запалени свещи из дома никога няма да са излишни, когато търсим върховния за петъчен домашен уют.

 

Събота е за всички роднини 

Един голям съботен обяд, на който сме с всички близки за нас роднини, може да се окаже точно това, от което имаме нужда през този почивен ноемврийски ден. Вкусно и сочно препечено пуешко филе на фурна с микс от свежа салата от сезонни зеленчуци и много приятни моменти на трапезата могат да ни заредят с толкова много положителна енергия. За един такъв семеен обяд обаче ще са ни нужни разнообразни и качествени продукти, които да допринесат за приятното настроение на нашите гости.  В многобройнире магазини на Lidl може да открием любимите си продукти с перфектно съотношение качество – цена, като този месец и 1000 късметлии могат да спечелят ваучер за коледно пазаруване на стойност 300 лв. през мобилното ни приложение. Всичко започва със сканиране на Lidl Plus на касата. За всеки 20 лв. от стойността на покупката в един касов бон получаваме 1 точка. Събрани 4 точки, потвърдено участието в приложението и вече играем в томболата за ваучерите, които спокойно може да използваме и при подготовката на други такива приятни семейни събирания.

 

Сега всеки ден ми е неделя и време за футбол

Ако се чудим защо от тази неделя насам целият свят е застанал пред екраните, то е е защото започна 22-рото издание на Световното първенство по футбол, като това може да означава само едно…. Да се обадим на всички приятели, които са верни фенове на този спорт, да отскочим набързо до близкия Lidl за няколко тематични вкусотийки, като хрупкав чипс, фъстъчки и пивка биричка и да се съберем заедно, за да се насладим на едно от най-чаканите и вълнуващи спортни събития през тази година.

Така дните от нашия уикенд могат да бъдат изпълнени с много забавни моменти, вкусна и свежа храна и незабравими спомени с всички близки за нас хора. Което според нас е най-перфектният вариант за предстоящите почивни дни, не мислите ли? Пожелаваме ви го!

 

 


loading...