Най-сетне следа за Калина

33-годишната Калина Петрова, която изчезна безследно на Нова година от София, е оставила бебето си (12 месеца) при свои близки, пише Дир.бг.

За последно младата жена е видяна около 13.30 часа на 31 декември в столичния жк „Яворов“. Калина е изчезнала с личния си автомобил „Шкода Октавия“ (жълто-пясъчен цвят с регистрационен номер СВ0707BK).

Вече 10 дни близките й призовават за помощ в социалните мрежи. По последна информация младата жена не е имала нито пари, нито шофьорска книжка у себе си, когато е излязла.

Няма информация с какво е била облечена 33-годишната Калина. Тя е с къса коса и очила.

Неизвестна остава и причината за изчезването на жената, която е родом от Димитровград, но от години живее в столицата. Нейна приятелка обаче публикува във Фейсбук притеснителен пост:

„Няма да кажа и дума, въпреки че в сърцето си знам много добре какъв ще е развоя, но случката с Калинка ме разтърси из основи. Върна ме години назад и ми припомни колко страшна е депресията, колко страшна е липсата на морална подкрепа от близките, колко страшно е да си сама, да си майка…. Къде си Муци, къде си подяволите?!? Оглеждайте се по спирките, по светофарите… Оглеждайте се за Калина…“, призова Ренета Николова.

Виж още:Драмата със софиянката Калина, която изчезна безследно на Нова година, се заплитаОт няколко дни из Фейсбук трескаво се споделят фотоси, чрез който се издирва 33-годишната Калина Пет…Jan 7 2020skafeto.com

loading...