Волен Сидеров е освободен

Красимир Каракачанов и Валери Симеонов са измамници и изнудвачи. Те измамиха своите избиратели и изнудиха ГЕРБ и премиера Борисов да си върнат партийната субсидия, но не изнудиха минималната пенсия да стане 300 лв.

Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в предаването „Неделник” по АЛФА ТВ.

Той подчерта, че представителите на „Атака“ са гласували против вдигането на субсидията от 1 на 8 лв. и още преди години е предлагал 0 лв. за партиите.

„Самият Борисов си призна, че коалиционните партньори (той няма предвид мен, мен не ме брои за такъв) са му извили ръцете и са казали, че няма да гласуват за Бюджет 2020, ако ГЕРБ не приемат връщането на субсидията. Т.е. да си осигурят партийния комфорт, но не и да гласуват 300 лв. минимална пенсия. ВМРО и НФСБ можеха да кажат на ГЕРБ, че няма да гласуват бюджета, ако не приемат минимум 300 лв. пенсии”, каза още Сидеров.

„На тях не им пука за възрастните хора, на тях им пука партиите да си върнат субсидията, т.е. да получат пари от държавния бюджет”, заяви още председателят на „Атака“.

Той е категоричен, че минималните пенсии можеше да станат 300 лв. „Отърваха се от мен, защото аз държа на това. „Атака“ ще продължава да се бори за вдигане на доходите на българите”, подчерта още Сидеров.

Лидерът на „Атака“ е силно възмутен, че медиите не питаха ГЕРБ защо толкова лесно могат да бъдат изнудени от ВМРО и НФСБ за парите на партиите. „Те са заплашили, че ако не стане, ще сринат бюджета. 21 души от ВМРО и НФСБ си играят със съдбата на милиони българи и тяхното заплащане”, смята Сидеров.

Виж още:Сидеров се завърна с гръм и трясък в БНТ: Каракачанов е за разследване, имам папка за новия главен прокурорЛидерът на „Атака“ Волен Сидеров, който неотдавна беше глобен от СЕМ с 2000 лева заради скандалното …Dec 2 2019skafeto.com

Сидеров на нож срещу Фандъкова: Ще спрем безочието с повишения данъкСрещу повишения данък за колите и увеличения бюджет на Столична община за чистота се обяви лидерът н…Dec 2 2019skafeto.com

Обрат! Депутати увеличиха партийната субсидия, става 8 леваРазмерът на държавната субсидия за политическите партии за един получен действителен глас за 2020 г.…Dec 5 2019skafeto.com

Слави за субсидиите: БСП и ГЕРБ се сгодиха, ВМРО и НФСБ са кумове! Не ви ли омръзна?БСП и ГЕРБ се сгодиха – това написа в профила си във Фейсбук Слави Трифонов. Лидерът на партия „Няма…Dec 6 2019skafeto.com

loading...