Каракачанов Слави Трифонов

Чалгар, който пее за червено ферари, не може да ми е коректив. Хайде стига! Така вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов отвърна на вчерашната нападка по негов адрес от страна на Слави Трифонов.

„Един убиец – Джок Полфрийман, показа среден пръст на държавата ни. Това е неоспорим факт. Чалгар, който пее за червено ферари, докато го обожествява, и не е казал дори дума за скандалния акт за освобождаването на Полфрийман, не може да ми е коректив. Хайде стига! Показах какво е направил един престъпник с българската правораздавателна система. Това е!“, написа в профила си във Фейсбук Каракачанов.

Вчера Слави Трифонов притеснено алармира също в социалната мрежа, че военният ни министър и вицепремиер Красимир Каракачанов е показал среден пръст в ефира на Канал3. Причината за това му действие е бушуващият в обществото скандал около съдиите Лозан Панов, Калин Калпакчиев, БХК и предсрочното освобождаване на убиеца Джок Полфрийман.

„Продължава да ме озадачава поведението на някои съдии, включително Лозан Панов. Не може да ми говориш за правила, за морал и да призоваваш съда по-бързо да приключи случая и да го пуска. Това нормално ли е. Хелзинкският комитет и Съюзът на съдиите играят комбина. Не го ли виждаме? Виждаме го. Да извадим фактите. Имаше ли становище от заместник-шефа на затвора, че лицето не се е поправило и не заслужава предсрочно освобождаване… Един хулиган излезе и показа среден пръст…“, заяви вицепремиерът и онагледи възмущението си с неприличния жест.
Каракачанов съсече Слави: Чалгар, който пее за червено ферари, не може да ми е коректив (СНИМКА)

Слави Трифонов пъргаво реагира в профила си в социалната мрежа на случката, но акцентира единствено върху жеста на Каракачанов: „Емил Кошлуков, като програмен директор, показа среден пръст по БНТ и след това беше избран за генерален директор на БНТ. Красимир Каракачанов, като вицепремиер, показа среден пръст по Канал 3. Да очакваме ли да стане премиер? Но така или иначе, показването на среден пръст по телевизията от хора, които имат и искат власт, вече се е превърнало в нещо нормално“.Каракачанов: Няма да има бой Сидеров – Джамбазки, Ангел не може да пие толкова и не посяга на възрастниИма ли чиновник от военното министерство, за когото Томислав Дончев твърди, че е замесен в истерията…Oct 11 2019skafeto.com

loading...