Каракачанов Симеонов

„Трябва да се спре с истерията около Валери Симеонов и това, че стана новият зам.-председател на Народното събрание“ заяви министърът на отбраната Красимир Каракачанов в ефира на Нова телевизия. 

„Ние не живеем в Болшевишка държава, когато един човек е направил нещо, да го гониш до дупка. Наистина, Валери Симеонов е направил грешно изказване за майките на деца с увреждания. Подаде оставка като вицепремиер. Но няма вечна вина, подчерта Каракачанов.

По думите му едно грешно изречение не бива да се приравнява на присъда за убийство, която трае 25 години.

„Не смятам, че един човек трябва да бъде сатанизиран цял живот за една-единствена грешка, че е казал нещо“, убеден е Каракачанов.

Той коментира и срещата между Борисов и Тръмп и бе категоричен, че са се изписали много глупости в мрежата.

„Това не е въпрос на демокрация, а на възпитание“ смята министърът на отбраната.

Според него от тази среща изводът е одобрение към правителството. Уволнението на Бисер Петков обаче няма връзка с това.

„Одобрението на България беше заради политиката ни в сектора на сигурността и отбраната“, каза той.

„30 години не сме давали пари за армията ни и тя беше докарана в състояние, в което изпълнява задълженията си в недоимък и в затруднения с риск за живота и здравето на хората“. заяви Каракачанов.

„В САЩ нещата много добре се планират. Тук живеем с идеята, че да планираш, значи да мислиш социалистически. Техните компании обаче имат интерес към изграждане на производство тук. Цяла Източна Европа ще започне да се модернизира, защото в 85% въоръжението им е от времето на Варшавския договор“, каза Каракачанов.

„В България има една много успешна фирма, която произвежда много добро въоръжение“, каза той. „Това, че ще има база в Черно море и подводници, не е вярно. Това го пишат тролове“, заяви Каракачанов.

Още:
Нов трус заради Валери Симеонов! Майките вече го катурнаха веднъж, сега искат оставка на „всички“Задава се нов трус заради Валери Симеонов! Майките на деца с увреждания излязоха отново на протест п…Nov 22 2019skafeto.com

Голямата коалиция ремонтира кабинетаОбединените патриоти поискаха да се събере Коалиционният съвет на управляващите заради оставката на …Nov 30 2019skafeto.com

loading...