караянчева БСП засрамете се

БСП да се засрамят – колегите в клинично състояние участват в заседанието, за да им осигурят кворум за парламентарен контрол.

Това заяви председателят на парламента Цвета Караянчева от парламентарната трибуна. Думите на Караянчева дойдоха, след като Христо Проданов от БСП влезе по време на поименната проверка и поиска да види Анна Александрова на екрана, която беше преброена и след това се изключи от видеконференцията.

След това председателят на парламента призова Анна Александрова да се покаже на видеоконференцията, предава БЛИЦ.

Такова нахалство просто! Не искам да коментирам. Г-н Проданов, погледнете и се засрамете. Колегите, които са в клинично състояние, участват в заседанието, за да осигурят на вашата група кворум, за да има парламентарен контрол, каза Цвета Караянчева.

,,Нямаме кворум, колеги, няма да продължим. Закривам заседанието. Дано БСП да сте доволни и ДПС, разбира се, които отсъстват от залата“, каза Караянчева.

Виж още:Д-р Първанова би тревога: Премиерът ни не изглежда добре, изглежда предозиран с кортикостероиди„Ще си позволя да обърна внимание на един ефект с публична личност. Погледнете премиера. Може би той…Dec 3 2020skafeto.com

Премиерът в интервю за Франкфуртер алгемайне цайтунг: Успешен политик съмВ интервю за неделния брой на германския всекидневник „Франкфуртер алгемайне цайтунг“ премиерът Бойк…Nov 29 2020skafeto.com


loading...