катастрофа рали Бургас

Изключително тежка катастрофа бе на път да сложи петно върху зрелищното състезание Рали спринт Бургас, което се проведе вчера в парк „Росенец“. Първото място в гонката спечели Мирослав Ангелов от Велико Търново. Настроението обаче беше минорно, защото един от водещите български автомобилни състезатели – Борис Григоров от София, катастрофира тежко малко преди финала, информира „Флагман“.

На една от правите – до някогашната поща в парк „Росенец“ Григоров изпуска управлението над Мицубишито си и колата му буквално се е удряла от дърво в дърво.

Григоров бе откаран в тежко състояние с линейка в УМБАЛ Бургас.

„Цяло чудо е, че нямаше пострадали зрители, защото колата прелетя на метри от нас. Гледката беше страховита. Надявам се момчето да е добре. Виждаше се, че е контактен, но все пак става въпрос за много тежка катастрофа“, разказа очевидец пред „Флагман“.

Видеото е от друга катастрофа на Рали Бургас – на бургазлията Димитър Драганов, който пише във „Фейсбук“ към кадрите: „Разбрахме, че Ралито не е нашата дисциплина. Важното е, че сме живи и здрави“.Страшна катастрофа на рали в Бургас, по чудо няма жертви (ВИДЕО 18+)Изключително тежка катастрофа бе на път да сложи петно върху зрелищното състезание Рали спринт Бурга…Nov 25 2019skafeto.com

Автотехническата експертиза за катастрофата с Местан е готоваАвтотехническата експертиза, назначена по разследването на катастрофата с участието на лидера на ДОС…Nov 15 2019skafeto.com

Още от България

loading...