кирил добрев станишев

Когато ти гори отзад, много бързо вървиш напред! Това заяви в предаването „Лице в лице“ по БТВ зам.-председателят на БСП Кирил Добрев, коментирайки вътрешнопартийните спорове в социалистическата партия.

Най-обичам обвинението в авторитарност, защото знам как решаваха проблемите с опонентите си Сергей Станишев и Михаил Миков – като ги изключваха, посочи Добрев. И даде пример с изключването на Георги Първанов от БСП.

Станишев да каже, че иска да оглави БСП, призова лидера на ПЕС Кирил Добрев.
Убеден съм, че иска отново да бъде лидер на БСП, във всичките му изказвания прозира това. Първанов поне беше честен, каза Кирил Добрев.

Добрев, който е и шеф на националния предизборен щаб на социалистите, коментира и споровете по резултатите от изборите на заседанието на Националния съвет на БСП.
За едни чашата беше наполовина пълна, за други – наполовина празна, каза Добрев.
Докладът на опозицията беше дребнав и единствените решения, които даваше беше – ръководството да подаде оставка, каза още той.

Другарите нямат визия за бъдещето, те ми говорят за изконни ценности, а както Станишев казва – политиката е разговор за бъдещето, продължи той.

Ако лидерът на младежката организация ми поиска оставката – разбирам това. Но да идва човек, който не познава вкуса на победата – не го разбирам, продължи атаката срещу Сергей Станишев Кирил Добрев. И каза, че Станишев е бил премиер, защото „двамата Руменовци – Овчаров и Петков, го занесоха на моряшко столче на „Дондуков“ 1″. Каза още, че не приема критики от хора, които са забравили в коя партийна организация членуват, които вечерят в скъпи ресторанти в Брюксел.

Болезнена е промяната в БСП, но в името на нова да изградим и подготвим нови политици – това си струва, категоричен е зам.-председателят на БСП.

Те искат властта в партията, ние искаме властта в държавата, каза още Кирил Добрев.

„Тази опозиция предлага единствено и само себе си, те не предлагат нови лица“, посочи Добрев.

И посочи, че му е мисия млади хора, които искат да се занимават с политика, да успеят в БСП.Станишев продължава яростната атака: БСП няма никакъв шанс с Нинова начело (ВИДЕО)С този председател (Корнелия Нинова) БСП няма шанс да спечели парламентарни избори, заяви в интервю …Nov 18 2019skafeto.com

Нинова за кървавото писмо на опозицията: Искаха ми оставка пред журналистите, вътре си мълчатИскаха моята оставка пред вас, журналистите, вътре на Пленума нямаше дискусия по този въпрос, каза л…Nov 18 2019skafeto.com

loading...