Кирил Петков велосираптор

Лена Бориславова, която оглавяваше кабинета на бившия премиер Кирил Петков, блесна със сравнение след разразилия се скандал в ефира на Би Ти Ви снощи. Още по време на дебата бившата пиарка на Продължаваме Промяната Диана Дамянова побърза да напише във фейсбук, че тя няма нищо общо с хода на лидера на формацията: „НЕ, НЕ СЪМ АЗ! ПОВТАРЯМ. НЕ СЪМ АЗ И НЯМАМ НИЩО ОБЩО“, гласеше постът, под който Лена Бориславова коментира, очевидно разочарована от постъпката й: „Тъпо, Диана“.

Малко по-късно шефката на кабинета на бившия премиер Кирил Петков публикува в профила си колаж с кадър от научно-фантастичния приключенски филм на Стивън Спилбърг „Джурасик парк“.

На него Лена Бориславова оприличава бившия си началник на велоцираптор. Това е много бърз и пъргав двуметров динозавър, изключително опасен хищник, който може да нападне, разруши и изяде всичко по пътя си, а представителите на ГЕРБ – Томислав Дончев и Деница Сачева, които напуснаха студиото на Би Ти Ви при разразилия се скандал, на уплашеното дете.

Лена сравни Кирил Петков като велоцираптор

Същевременно кандидат-депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова отдели специално внимание на публикацията на Лена Бориславова във фейсбук. Тя я сподели и в своята страница и написа: „Какво ли ти се е случило, за да си представиш Кирил Петков като динозавър, а Томислав Дончев и Деница Сачева в едно тяло, въпреки множественото число? Лена Бориславова?“. Очевидно Атанасова не е наясно с мийм (меме) концепцията, за да задава такива въпроси, коментират забавляващите се читатели.


Видео на сценката, която се разрази в бТВ


loading...