Надявам се хората да бъдат достатъчно смели и да излязат да гласуват на предстоящите избори. Това заяви доц. д-р Климент Найденов координатор на сектор „Устойчиво развитие на регионите“ в ПП „Републиканци за България“. Доц. Найденов каза пред Евроком, че сред основните цели в програмата на партията е развитието на малките населени места, както и правилното разпределение на европейски средства към общините.

„Има изключителен дисбаланс, създаден през годините, между Северна и Южна България. Това, разбира се, е резултат от недалновидна политика по отношение на нашата страна“, уточни доц. Климент Найденов.

„Искаме да създадем условия за икономическо развитие, да направим много по-балансирана регионална политика“, обясни още той.

Хората са основният капитал в една държава, категоричен е координаторът на „Републиканци за България“.

„Ангажираме се да направим по-равномерно и правилно разпределение на ресурсите. Да доведем страната до едно балансирано регионално развитие. Искаме пълна смяна на модела на развитие на нашата държава, а не просто рестарт на системата“, каза още доц. Климент Найденов.

Вижте още:
Божков разкрива още подробности в ново бомбастично интервю„Слагаш в джобовете, влизаш – даваш ги на Влади, пушим по една пура, говорим си общи приказки, довиж…Feb 14 2021skafeto.com


loading...