клип от спалнята на Борисов

Появи се нов скандален клип от спалнята на премиера Бойко Борисов. В него се вижда известното вече чекмедже, в което има пачки от банкноти по 500 евро.

Припомняме, че преди около месец скандалът с чекмеджето от спалнята на Борисов се разрази с пълна мощ. Стигна се и до извънреден брифинг в централата на управляващите. Първоначално снимките бяха определени като монтаж. След експертиза, поръчана от сайта Биволъ, се оказа обаче че са истински.

Заговори се за огромен проблем с охраната на премиера, която е допуснала подобно нещо. Причината – на една от снимките бе и самият премиер, уловен от камерата, докато спи.

Освен всичко, припомняме още, че снимките се появиха и след разпространените скандални записи, в които мъж с гласа на Борисов си служи с нецензурен език и квалификации по адрес на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Виж още:IPHON-а на Божков разбит, на Горанов и Манолова ще им се дореве (СНИМКИ)IPHON-а на Васил Божков е разбит. Това написа сайтът Афера. И пусна чат между финансовият министър в…Jul 16 2020skafeto.com

loading...