Ивона Пандазиева в насрещното на Патриарха

Кметска щерка се оказа главната героиня от екшъна във вторник вечерта в центъра на София. Ивона Пандазиева е името на смеещата се „кифла“, караща в насрещното на Патриарха в столицата, както социалните мрежи я кръстиха, зад волана на скъпия джип Ауди Q7, а таткото се оказа прясно избраният кмет на село Богомилово в община Стара Загора – Димитър Пандазиев, отвял от раз своя единствен опонент на първия тур, пише Lupa.bg.
Кметска дъщеря кара джип в насрещното на Патриарха в столицата

Още снощи Ивона се оплака, че се е нагледала и наслушала на куп обиди срещу себе си. Признава вината си, но отказва да коментира случката. Първокурсничката в специалност „Мениджмънт“ в УНСС е на мнение, че нищо кой знае какво не е станало. Баща й обаче е силно притеснен от невниманието й по столичните улици. По повод съмненията, че шофьорската книжка на засуканата му щерка е купена, той отговаря, че е съвсем легална.

Нямал представа обаче защо имената на Ивона не излизат в официалния регистър на Автомобилна администрация към транспортното министерство за изпитите, които тя е карала за свидетелството. „Абсолютно легална й е книжката, взе я след като навърши 18 години. Кумът ми и кумата ми й бяха инструктури. Книжката е изкарана във фирма „Старт“ при Тодорка Петкова“, твърди новоизбраният кмет. И добавя:

„Да, виновна е, най-виновна е от всички. Но на всекиго може да се случи да не види знак и да влезе в насрещното. Не мога да разбера обаче цялата тази помия, която се изля срещу нея и цялото ни семейство“.

Кметска дъщеря кара джип в насрещното на Патриарха в столицата
Ивона Пандазиева

Бивш кмет живее 6 години без токШест години Панчо Панайотов от свиленградското село Димитровче живее без ток. Причината е, че отказв…Nov 6 2019skafeto.com

На въпрос как 19-годишната студентка се е сдобила със скъпото возило, татко й отговаря, че това всъщност била негова кола. А парите за нея били от продажбата на наследствен имот. Справка в търговските регистри показва, че новият кмет на село Богомилово има фирма с името „Мариела-17“, с капитал от 100 лева. Пандазиев намира публикуването на снимката на щерка му с обърканото движение в столицата за целенасочена атака срещу него.

Кметска дъщеря кара джип в насрещното на Патриарха в столицата

„Тате, направих бела, влязох в насрещното“, казала Ивона на баща си след инцидента. „Аз съм много строг към нея, знае много добре сега, че след поста, който заемам, всички ще ме гледат под лупа“, добавя Пандазиев. А попитан дали одобрява начина, по който щерка му се представя в социалните мрежи с публични фотоси (полуголи и в странни пози – б.р.), той с известно мълчание отвръща: „Е, тя изглежда добре. В крайна сметка какво да крие?“.
Какви заплати взимат кметовете в БългарияЗнаете ли, че кметът на Пловдив има една от най-ниските заплати в цялата област, в която има 18 общи…Oct 13 2019skafeto.com

loading...