Радослав Рибарски е народен представител в 47, 48 и 49 Народно събрание. Председател на Комисията по енергетика в 47-то Народно събрание, заместник-председател на Комисията в 48-я Парламент. Член на Комисията по отбрана и в двата парламента.

Кариерното развитие на Радослав Рибарски до момента е изцяло в сектор „Енергетика“. Интересът му към иновативните технологии в началото го насочва към възобновяемите енергийни проекти. Стартира кариерата си с работа по мащабни проекти за изграждане на ветропаркове и фотоволтаични централи.

Преди да стане народен представител, развива редица международни проекти в сектор „Енергетика“ в „Енергоремонт – Гълъбово“ АД. Дружеството е специализирано в производството и изграждането на котелно оборудване за ТЕЦ и заводи за оползотворяване на отпадъци. Също така е търговски директор на българско дружество, специализирано в производството и изграждането на сероочистващи инсталации и индустриално оборудване за отвеждане и очистване на димни газове и флуиди.

През 2002 г. завършва ГПЧЕ „Ромен Ролан“ гр. Стара Загора с профил английски и немски език. Висшето си образование придобива в УНСС със специалност „Международни икономически отношения“ и магистърска степен по „Управление на международни проекти“ отново във факултет „Международна икономика и политика“ в УНСС.

Първи версии за кабинета Денков/Габриел – вижте министритеПърви вариант на правителството с ротационен премиер изтече от партийните централи след срещата на „…May 23 2023skafeto.com


loading...