нинова коронавирус

Корнелия Нинова предлага обединение с ИТН, ДБ и ИМВ срещу концесията на летище София, съобщава Епицентър.

Обръщам се към „Има такъв народ“, „Да, България“ и „Изправи се! Мутри вън!“ да спрем концесията на летище „София“, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в специално изявление в централата на партията.

По думите й ГЕРБ се готвят на оперативно заседание да отложат в 12 без 5 плащанията на концесионера на летище „София“ за 10 години, но да го допуснат да управлява летището.

„Ние 4 години се борим срещу тази сделка като единствена опозиция в Народното събрание, но не ни стигаха гласовете.

Днес за пръв път и официално се обръщам към „Има такъв народ“, „Да, България“ и „Изправи се? Мутри вън“, ако препотвърждавате позициите си за промяна на модела, нека го направим с категорични позиции и да спрем концесията на летище „София““, подчерта лидерът на БСП.

ГЕРБ се окопават във властта и залагат мини пред следващото управление, бе категорична Корнелия Нинова.

„Вчера предупредихме, че след изборите моделът ГЕРБ е само пропукан. Да, ГЕРБ и Борисов не могат да управляват повече, но този модел е проникнал навсякъде и ще се съпротивлява докрай. Вече предприемат действия да се окопават във властта и да залагат мини пред следващото управление“, каза Нинова.

Виж още:Нинова след краха: Изпълнително бюро на БСП подаде оставка! Аз – не!Водачът на БСП Корнелия Нинова няма да подаде оставка, след като партията ѝ остана трета на парламен…Apr 5 2021skafeto.com

Почина шефът на кабинета на Корнелия НиноваТъжна вест – Корнелия Нинова прекъсна предизборната си кампания заради смъртта на началника на кабин…Apr 2 2021skafeto.com


loading...