разкарване от болница

Откриха телата на 28-годишния Божидар и 5-годишния му син Ангел от казанлъшкото село Копринка, които изчезнаха безследно на 5 март т.г., съобщи Kazanlak.com.

Труповете на мъжа и момченцето са намерени в лек автомобил, потопен под водата в един от ръкавите на язовир „Копринка“. Потъналата кола е забелязана от почиващи край водоема. Те са подали сигнал на тел. 112.

На място са изпратени екипи на полицията и водолази, които са помогнали за изваждането на автомобила. Предстои аутопсия, която ще покаже причината за смъртта на бащата и сина.

За последно двамата са били видяни до магазин в село Копринка около 19 часа на 5 март, след което са изчезнали. Били са с автомобил „Мерцедес“ без регистрационни табели. По информация от близки бащата и синът са отишли до магазина, за да напазаруват и да почерпят майсторите, които извършвали ремонт у тях.

„Няма никаква причина да изчезнат. Бяхме вкъщи, когато мъжът ми каза, че отива до магазина. Не сме се карали изобщо. Чакаме да се върнат живи и здрави, моля ви се, помогнете ни“, каза през сълзи тогава съпругата на Божидар – Джеврие.

По случая е образувано досъдебно производство.

Още от България


loading...