Депутатът от ГЕРБ Красен Кралев и народният представител от „Продължаваме промяната“ Христо Петров си размениха реплики във Facebook. Размяната на реплики тръгна от публикация на Кралев, който пусна снимки на Ицо Хазарта от стола в Народното събрание, разказват от actualno.com.

„Това е депутатът Христо. Депутатът Христо както обикновено присъства щадящо на работното си място в парламента. P.S.: Може би не е лошо и Народното събрание да попадне в обсега на мащабната акция за противодействие на наркоразпространението, под кодовото име „Бяло“, написа бившият спортен министър на профила си, като прикрепи и снимки на колегата си от ПП.

„Тежък компромат, признавам – хванахте ме, че ям. Това е грях, който очевидно самият вие не познавате“, коментира под публикацията Ицо Хазарта, а отговорът му доведе до вълна от коментари.

Вижте още:
Ицо Хазарта се заяде със социолозите, Костадинов и БорисовВодачът на листата на „Продължаваме промяната“ в 25 МИР в София Христо Петров, известен като Ицо Хаз…Oct 5 2022skafeto.com

Ицо Хазарта: Нещата могат да се променят, ако гангстерската политика остане назадНещата могат да се променят, ако гангстерската политика остане назад, каза в интервю за „Дарик радио…Sep 18 2022skafeto.com


loading...