кунчев маска

Главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев няма да получава заплата до края на извънредното положение, пише БЛИЦ.

Той влиза в групата, за която депутатите решиха снощи да дарява парите си – народните представители и министрите заедно с всички членове на политическите им кабинети.

Според структурата на здравното министерство главният държавен здравен инспектор е част от кабинета на министъра.

Д-р Кунчев остава без заплата, съобщи шефът на националния ща срещу коронавируса ген. Венцислав Мутафчийски по време на редовния брифинг на щаба тази сутрин.

Той вметна факта по време на поздравленията към всички медици по повод професионалния празник на медицинските работници 7 април, изразявайки и благодарност към всички онези, които са на първа линия в борбата с коронавируса.

Ние ще даваме от своите заплати, за да получава нашият държавен здравен инспектор възнаграждение за огромния труд, който полага, обяви генералът.

Виж още:Ето защо ген. Мутафчийски трябва непрекъснато да е сърдит – 17-годишен зарази 7 свои съученици24 са новите случаи на доказани проби с коронавирус за последното денонощие у нас, от тях в болници …Apr 7 2020skafeto.com

Министър Ананиев издаде нова ограничителна заповедЗдравният министър Кирил Ананиев издаде заповед, с която се въвежда временна забрана за влизането на…Apr 7 2020skafeto.com

Владислав Горанов: Не е време за безусловен базов доход!Нека бъдем умерени в първите дни на кризата и да разпределяме ресурсите за най-засегнатите. Това каз…Apr 6 2020skafeto.com

loading...