Милко Калайджиев глоба

Купонът, който се развихри снощи в ресторант „Рибарника“ в Тракия насред пандемичната обстановка, бил подготвян дълго време специално за собственика.

Бизнесменът Димитър Тодоринов, който притежава обекта, на 15 януари празнувал рожден ден, пише „Марица“. Снощи той е отбелязал навършването на 55 години. Поканени били най-близките му, а влизането ставало със специална парола, която била последна проверка за допусканите хора. Специално за повода е повикан и бившия мустак на републиката Милко Калайджиев.

Фалът обаче дошъл от глупостта на един от гостите. Той предавал на живо във фейсбук, като така документирал престъплението и подпомогнал действията на служителите на реда.

Сега Тодоринов-старши ще се бръкне дълбоко в джоба за удоволствието. Днес стана ясно, че са му съставени два акта по Закона за здравето, единият на стойност между 3-5 хиляди лева, а вторият с максимален размер -2 хиляди лева.
Глоби за корона партитата в Пловдив, Митко Калайджиев също сред наказанитеНезаконни партита и неправомерно отваряне на заведения установиха тази нощ контролните органи в Плов…Jan 16 2021skafeto.com

loading...