момиче Велико Търново

37-годишна кюстендилка сложи край на живота си в понеделник рано сутринта. Младата жена се хвърля от 6-ия етаж на блок 95 в квартал „Бузлуджа“ в Кюстендил, предава Монитор.

„Жената е скочила от терасата на дома си. Била е по пижама, никой не знае кога точно го е направила. По това време в дома й са спели родителите и брат й. Разбрахме, че съседи са подали сигнал в полицията малко след 7 часа сутринта, когато виждат безжизненото й тяло на циментовата площадка пред блока“, коментираха потресени съседи.

Часове след случилото се следите от кръв стояха пред блока, виждаха се и скъсани кабели, в които вероятно се е оплело тялото на младата жена. Екип на ЦСМП е установил смъртта. Дежурна полицейска група е извършила оглед на местопроизшествието, установена е самоличността й, съобщиха и от полицията. Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница, по случая е започнато досъдебно производство. Уведомен е дежурен прокурор.

В дома на младата жена са открити тежки психотропни вещества, дали това е причината за самоубийство предстои да се установи след направените анализи на кръвта. Според съседи, момичето работело в Англия и преди няколко месеца се завърнало в родния си град. „Нямаме представа защо е решила да се самоубие, просто сме потресени всички от случилото се“, коментираха съседи на 37-годишната кюстендилка.

Още от България


loading...