Иновативните решения и квалифицираните специалисти на ЗК ”Лев Инс” АД правят все по-голямо впечатление в Европа. Компанията получи номинация в категорията за Най-иновативни застрахователни решения – CEE 2021 от британското издание CFI.co (Capital Finance International). Базиран в Лондон, CFI.co е международен информационен портал, който предоставя на своите читатели новини, анализи и коментари за финансовите пазарите в цял свят. Журналистите обръщат специално внимание на иновациите и начина по който те подпомагат развитието на бизнесите.

Българският застрахователен лидер е отличен след гласуване от читатели, абонати и служители на медията, както и от различни организации, като Групата на Световната банка, различни органи на ООН и ЕС и други видни организации с които изданието си партнира. Специален екип от медията изследва, анализира и предлага за награждаване компании по няколко основни критерии:

  • Иновации на продукти и услуги
  • Анализ и управление на риска
  • Приложение на технологията
  • Обслужване на клиенти
  • Обучение и развитие на персонала
  • Скорост на обслужване на претенции
  • Финансови резултати

В последните няколко години ЗК „Лев Инс” АД инвестира сериозни средства в създаването на нови продукти, адекватни на съвременното търсене и рискове. Компанията е една от малкото в Европа, която разполага със собствен център за превенция на киберпрестъпления, като в него работят едни от най-големите специалисти, признати от редица световни организации. Развитието и професионализма на най-големият български застраховател е високо оценено и от третия най-голям презастраховател в света – HannoverRe, който застана зад Лев Инс и гарантира покритието на кибер застрахователната полица на компанията.

След дългогодишната доминация на българския пазар, Лев Инс откри свои представителства в няколко европейски страни – Италия, Великобритания, Германия, Гърция, Полша и Румъния. До няколко месеца ще отворят врати и офиси в Испания и Хърватия.

ЗК „Лев Инс” АД предлага на клиентите си не просто застраховане, а цялостни решения за управление на риска.


loading...