лични данни БСП

Пълният набор лични данни на куп депутати от БСП, общинари, новоизбрани кметове, общински и областни шефове лъсна напълно достъпно за всекиго с достъп до интернет, алармираха притеснени социалисти, пише Lupa.bg.

Във Excel-ски файл, публикуван на страницата на Столетницата от секцията „Публични регистри“, се виждат ясно освен даренията, направени до момента за касата на партията, ЕГН-тата, 3-те имена и постоянни адреси на видни апаратчици и сподвижници на лидерката Корнелия Нинова.

Документът е за направените от началото на годината финансови инжекции за все по-дълбоко нуждаещата се от средства БСП, която се затруднява да издържа телевизията си БСТВ.

Личните данни на депутатите от БСП изтекоха в интернет

От справката става ясно, че почти всички народни избраници от червената група са се бръкнали с по 1000 лева. Как обаче се администрират личните им данни и защо всичко е публично, не става ясно. Любопитна подробност е и защо само някои от европейските депутати на БСП са извадили от джоба си дарения, при това в същия размер, както на представителите в националния парламент, при положение, че техните заплати са в пъти по-високи.

Припомняме, че съставът на партийния апарат на „Позитано“ 20 бе намален драстично през лятото и пропуските в работата на служителите на Нинова вече се проявяват с такива фундаментални гафове.

loading...