Мангъров Covid aлaрмирa изригна
Доц. Атанас Мангъров

Заклети фенове на стадния имунитет и Атанас Мангъров съзряха конспирация покрай с Covid-заразата на тв водещия Георги Любенов, заради което доцентът бе принуден да се оттегли в карантина. След като бе гост в предаването на журналиста в БНТ миналия уикенд и стана ясно, че Любенов е с коронавирус, скандалният медик оповести, че се е изолирал незабавно, макар че отсече, че няма да си направи тест.

„Най-после успяха да пратят Мангъров в карантина. Да не им разбърква картите.“ Други привърженици на доцента му направиха най-хубавия комплимент: „Мангъров единствен казва истината и искат да му запушат устата“. В този тон бяха повечето от постовете в социалните мрежи.

Естествено никой не обясни точно как е замислен „коварния план“ телевизионерът да се разболее по поръчка, или пък да бъде вербуван да дава менте-информация, само и само докторът да бъде пратен „в изгнание“.

Неуморимият доц. Мангъров обаче днес стопли сърцата на феновете си, като показа, че макар и в карантина и без възможността да обикаля тв студията, социалните мрежи ще му свършат добра работа.

Инфекционистът поднесе поредната си взривяваща констатация, като публикува официална статистика срещу носенето на маски. Мангъров подчерта, че 70.6 % от заболелите, които имат симптоми, винаги са носили маска. На този фон 3.9% от заразените не са ползвали предпазни средства.

„Никой не може да запуши устата на Мангъров“, заключиха доволни почитатели на доктора след неговата публикация.

Вижте още:
Шефът на БЛС срещу доц. Мангъров: На неговата съвест лежи, че голяма част от обществото е обърканоВнезапно няма да бъдем блокирани, смятам, че и не е необходимо. На 9-тия месец от епидемията сме. Ве…Oct 16 2020skafeto.com

Култов Мангъров: Няма да се изследвам! Все едно жена от кревата да тича да се тества за бременностДоцент д-р Атанас Мангъров отново потвърди, че няма да се тества за COVID-19, въпреки че е имал конт…Oct 14 2020skafeto.com

loading...