манолова кандидатура

Четири години аз съм безпартийна. Работя и с леви, и с десни и то за каузи, които се подкрепят и от леви, и от десни, и от безпартийни граждани. Това заяви кандидатът за кмет на София Мая Манолова в ефира на Нова тв, разговаряйки за това кой стой зад нейната кандидатура. 

Това, което правя в кампанията си досега, е да се срещам с хората и да ги чувам. Виждам това, което виждах и като омбудсман.

Аз разчитам на подкрепата на хората, които идваха при мен когато бях омбудсман. Всички тези  хора ме подкрепят и аз разчитам на тях”.

„Разчитам на подкрепа от хората, които искат промяна”, каза още тя.

Според нея проблемът в България не е в лявото и в дясното. „В момента проблемите в политическия живот са по вертикала. Има една малка група хора, които са окупирали властта и огромна група граждани, от които съм и аз.

Първи сблъсък от тежка категория: Престрелки между Фандъкова и Манолова заради Борисов (ВИДЕО)Водещите кандидати за кмет на София – Йорданка Фандъкова и Мая Манолова се срещнаха за пръв път в тв…Oct 13 2019skafeto.com

Тази група, която е окупирала властта не е нито лява, нито дясна, тя е корумпирана. Битката на тези избори е на гражданите срещу тази малка група хора“, посочи Мая Манолова.

„Нямам политически амбиции. Каузата ми е да подкрепям и да помагам на гражданите на София. Разликата между кмета и омбудсмана е, че кметът разполага с инструменти и власт. Като омбудсман успях да прекарам много важни за хората закони. Успях да накарам институциите да слушат гражданите“, посочи Манолова.

И допълни: „Но в момента, в който властта, притеснена от енергията, която се събира в институцията омбудсман, започна да блокира работата ми, аз нямах право да превърна поста на омбудсман в един обикновен административен пост”.

„На представянето на програмата ми бяха представени хората, които ръководеха екипите за нейното написване. Това са уважавани хора – Бисер Манолов, който е известен финансист.

Той написа програмата в частта финанси и дигитализация. Архитект Генчев също. Негова е концепцията за Северния град, това е едно от най-уважаваните проектантски бюра в столицата. Йордан Ибришимов и хората от „Спаси Корал“ и „Бетономорие“, с които написахме програмата „Зелена София“.

Страшен цирк в ефира: Фандъкова и Манолова накараха Николаев да мечтае за жандармерия (ВИДЕО)Голям скандал се разрази в ефира на Нова телевизия по време на дебата между кандидат-кметовете за Со…Oct 17 2019skafeto.com

Моят ПР се казва Емилия Караабова, за което много й благодаря, тя е с мен неотлъчно“, разкри още Манолова.

Усмивката не може да падне от лицето на Фандъкова – горещо проучване ѝ даде аванс пред Манолова (ГРАФИКИ)Оспорвана надпревара за кметския пост в София с лек аванс за настоящия градоначалник Йорданка Фандък…Oct 9 2019skafeto.com

loading...