марешка

Проблемите около плеймейтката и риалити звезда Марешка Бардем нямат край. Освен че тези дни претърпя тежък инцидент на АМ „Тракия”, хубавицата е олекнала и с доста пари. Това става ясно от публикация в личния й профил във Фейсбук.

Кражбата явно е станала покрай тежката катастрофа, при която Марешка оцеля като по чудо.

„Книжка съм нямала, тъпаци, къде са 2000 лева от чантата ми? Нямам коментар. След такава катастрофа аз се чудя, защо нямам нищо счупено, но книжката, парите и бижута ги няма… България…”, гневи се тя.

Малко по-късно съобщава, че документите ѝ вече са открити, но от парите няма и следа.

В социалната мрежа тя е споделила и клипче, запечатало какво е останало от автомобила й след зверския инцидент.

Красавицата катастрофира на 2 декември. Тя бе извадена от смачканата кола с помощта на специализирана техника на пожарната.

Марешка твърди, че си спомня само как е шофирала с висока скорост в лявата лента и е предприела изпреварване на тир и лека кола.

Когато се доближила до тях, леката кола й препречила пътя, тя опитала да намали скоростта, но нямала контрол над автомобила и след това се събудила в болница.

Виж още:Скандално разкритие за мелето с Марешка на АМ „Тракия“23-годишната плеймейтка Марешка Бардем, която пострада при тежкия пътен инцидент на АМ „Тракия“, се …Dec 4 2019skafeto.com

Известен модел и риалити звезда е в болница след катастрофа на АМ „Тракия“23-годишният модел и риалити звезда от „Игри на волята“ Марешка Бардем е в болница, след като катаст…Dec 3 2019skafeto.com

loading...