марешки сблъсък

В директен сблъсък с протестиращите в сряда вечер влезе депутат и лидер на партия „Воля“ Веселин Марешки, който беше тръгнал пеш към сградата на БНТ на улица „Сан Стефано“. На „Орлов мост“ към него полетя стъклена бутилка.

Все пак Марешки направи опит да разговаря с един от протестиращите.

„Одобрявам го и аз съм „за“ всички да си ходят, аз съм „за“, каза той, цитиран от bgonair.bg. Но това не потуши недоволството на други.

„Как не ви е срам, бе, застанете при народа. Колко пари взехте от нас. Елате при народа“, призова един от протестиращите.

След участието си в обществената телевизия, Марешки заяви, че депутатите от партията му са готови във всеки един момент да подадат оставка, но изрази съмнение, че това би решило проблемите.

Точно преди една седмица недоволството на протеста се изля и върху председателя на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова и лидера на БСП Корнелия Нинова. Двете бяха причакани пред сградата на БНТ, като при излизането им след участие в „Панорама“ бяха освиркани и замерени с дребни предмети.

Вижте ВИДЕО тук

Виж още:Неочакван ход на ВМРО, управляващата коалиция е на картаЦиганизацията трябва да бъде прекратена. Това е въпрос, който се превръща в залог за съществуването …Jul 30 2020skafeto.com

loading...