Мартин

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

20-годишният студент от Пловдив не е изчезнал, а избяга, след като се скарал с майка си. Скандал е в основата на изчезването на Мартин Георгиев, който беше намерен от полицията в София, след като бе забелязан на Централна гара, съобщи БТВ.

Младежът напуснал дома си след разправията и престанал да вдига телефона си на роднините, поради което е бил обявен за национално издирване.

Полицията обаче е успяла още в началото да се свържe с него и да го покани да отиде до най-близкото районно управление, за да бъде отписан като изчезнал, съобщава медията, като се позовава на свои източници.

Студентът не се е отзовал на повикването на органите на реда и поради тази причина се води изчезнал до неделя вечерта.

По закон, тъй като Георгиев е пълнолетен, той не може да бъде принуден от органите на реда да се върне при родителите си само заради желанието на майка му.

Майка му Софи Станчева пък благодари на всички хора, които се включиха в издирването.

„Благодаря на всички, които бяха съпричастни, на всички, които споделиха моята публикация, на всички доброволци, които се включиха в търсенето на Мартин. Вие ми върнахте вярата в доброто“, написа жената в профила си във Фейсбук. А някои потребители на социалната мрежа я упрекват, че е вдигнала на крак цялата държава, след като е знаела, че той е избягал и й е пращал снимки и съобщения.

Първоначално разпространеното съобщение беше, че момчето се е качило на влака за Стара Загора, за да се яви на изпит във Ветеринарния институт, където учи, след което следите му се изгубили. През уикенда пък бе получен сигнал, че той е забелязан в столицата.

Виж още:Откриха жив 20-годишния МартинОткриха 20-годишния Мартин, който беше в неизвестност от сряда. Той е във видимо добро състояние, пр…Jan 29 2023skafeto.com


loading...