Написани на коляно

Няма да правя партия. Сформирам гражданска платформа в помощ на хората. Това обяви по БНТ бившият омбудсман Мая Манолова.

С гражданите, с моя екип, продължаваме битката за честни избори и честно разпределение на публичния ресурс. Това е гражданска платформа, до седмици сме готови и ще представим каузите, за които ще се борим.

Искам да създадем място, в което хората да предлагат идеи за борба с авторитарния режим, обясни загубилата битката за столичен кмет.

Вече съм адвокат, имам кантора, два пъти месеца давам безплатна консултация с помощта на колеги от столични кантори на нуждаещи се. Вече работя като адвокат и това е моята професия и мисия, обясни Мая Манолова пред БНТ.

В гражданската платформа идват хора без значение от партийните пристрастия, защото проблемите на България не са леви и десни, отсече бившият омбудсман. По думите й екипът планира освен да разобличава проблемите, да помага на хората да ги решават, включително със сезиране на международни институции.

Не съм променила нищо в своите разбирания и идеи и в начина, по който мисля да ги постигна, подчерта Манолова. По думите й не името на Иван Гешев е проблем при избора на главен прокурор, а липсата на алтернатива, с което застана на страната на президента Румен Радев, който с подобен аргумент отказа да подпише указа за назначаването на обвинител №1.Мая Манолова в телевизията на Слави: Аз загубих изборите, но гражданите спечелихаДа, аз загубих тези избори, но гражданите ги спечелиха в лицето на Борис Бонев (бел. ред.) – независ…Nov 5 2019skafeto.com

Мая Манолова: Срам ме е от премиера на България„Срам ме е от премиера на България. Гнус ме е от лъжите, клеветите и обидите, които той произнесе в …Nov 1 2019skafeto.com

Мая Манолова внася жалба за касиране на вотаИнициативният комитет за издигането на Мая Манолова за граждански кандидат за кмет на София ще внесе…Nov 10 2019skafeto.com

loading...