Манолова коментира изборите

Да, аз загубих тези избори, но гражданите ги спечелиха в лицето на Борис Бонев (бел. ред.) – независимия кандидат, който влезе като общински съветник в местния парламент за следващите четири години. Това заяви Мая Манолова в премиерното издание на предаването „Студио Хъ“ в телевизията на Слави Трифонов 7/8 ТВ, цитирана от lupa.bg.

Манолова беше първият гост на телевизията на Дългия.Тя се оплака от резултата на балотажа, на който изтърва кметския пост за София.

В ефир Манолова показа недействителни бюлетини и за пореден път изтъкна, че ГЕРБ са купували гласове не само в ромските махали, но и в много други секции в столицата.

Не съм молила, не съм казвала да се гласува за мен, хората просто го направиха – за промяната, опдчерта Манолова.

„Идеята беше смяна на модела. Молелът, заради който всеки ден дишаме мръсен въздух, няма места за децата ни в яслите и детските градини и т.н.“, каза тя.

Аз видях страха в очите на ГЕРБ, че могат да изгубпт София. Тази власт те я браниха по време на цялата кампания, каза Манолова.

Манолова призова хората да забележат едноличната власт, на която ставаме свидетели в последната година,

Ще продължа да се боря за промяната и за демонтиране на този модел на управление, но ще го правя от граждански позиции.

И този път има много бюлетини, които се водя сгрешени, заяви водещият на предаването и зам.-председател на партията „Няма такава държава“ Тошко Йорданов.

В премиерното издание той спомена, че тези грешки се допускат заради липсата на електронно гласуване, за което съмишлениците на Слави обявиха, че ще се борят.

Официално от ЦИК: ГЕРБ печели балотажите в 9 областни града, БСП – в 3Резултатите от балотажите в страната при 100% обработени протоколи от изборните секции показват, че …Nov 4 2019skafeto.com

loading...