мигрантите и Тита

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Има ли връзка между осмия задържан на камиона ковчег с мигрантите и хитовата певица Тита? Сензационно разкритие направи БЛИЦ.

Вече стана ясно, че Валентин Христов е арестуван на граничен пункт „Промахон” на влизане в България. По информация от разследващи Христов е бивш граничен полицай. Той бил свръзката на престъпната група с „Гранична полиция“. Давал информация за това откъде мигрантите могат да прескочат оградата, както и кои служители на браздата няма да създадат проблеми, ако ги видят.

Съпругата на задържания бивш граничен полицай Валентин Христов е сестра на известната певица Тита, гръмна БЛИЦ. Медията съобщи, че Валентин Христов, има интереси в сферата на петролния бизнес и недвижимите имоти, собственик е и на няколко автомивки в Бургас.

Христина Пенчева, по-известна като Тита, е българска поп певица, актриса и фотомодел. Тя стана известна след участието си във формата X Factor.

През март 2019 година бащата й бе задържан за източване на средства от НОИ-Силистра, където той бе директор. В групата от 10 човека участваха директорът на НОИ-Силистра, началникът на отдел „Отпускане на пенсии“- Силистра и бивш служител на НОИ от София.

Виж още:Талибаните се намесиха в трагедията с 18-те мъртви афганистанци в БългарияМинистерството на външните работи на талибанското движение, което контролира Афганистан, призова бъл…Feb 19 2023skafeto.com