състоянието на полицая ударен от бус с мигранти мигранти катастрофа околовръстното

Полицейски автомобил е участвал в катастрофа на АМ „Тракия“. Инцидентът е станал в района на Казичене, малко след 7 часа тази сутрин, на влизане в столицата. По непотвърдена информация полицейският автомобил е участвал в гонка. В преследваната кола са открити десетима нелегални мигранти. По информация на Нова телевизия има и пострадал полицейски служител. На този етап няма официална информация, очакват се подробности.

Припомняме, че в последните седмици зачестяват инцидентите с автомобили, превозващи нелегални мигранти в страната.

Последният такъв случай е отново от София – преди десетина дни, когато водач на луксозен автомобил с мигранти опита да блъсне патрул на „Пътна полиция“ и избяга от местопроизшествието – близо до Мировяне.

Мигранти помляха полицейски бус на Околовръстното, служител на реда бере душа Мигранти помляха полицейски бус на Околовръстното, служител на реда бере душа

Засиленият мигрантски поток и в западните части на страната се случва и след два сериозни инцидента в Източна България, при които загинаха трима служители на реда – двама полицаи в Бургас и един граничен полицаи на самата ограда към Турция.


loading...