Милко Калайджиев къщата за гости

253 къщи за гости ще трябва да върнат общо 46,4 млн. лв. Сред тях са и къщата за гости на бившия заместник-министър на икономиката Александър Манолев и на певеца Милко Калайджиев.

Това е резултатът от проверката на Държавен фонд „Земеделие” на всички обекти, които са направени с европари по програмата за развитие на селските райони за периода 2007-2013 г.

Инспектирана е документацията на 276 от общо 288 къщи за гости. На 157 обекта е наложена пълна санкция, като средната сума се очаква да е около 180 000 лева.

Останалите 95 са с частична глоба. Изрядни се оказали едва 23 обекта, съобщи NOVA.

Милко Калайджиев вдигна палат с европариМилко Калайджиев се вихри в музикалното шоу „Като две капки вода“ и явно се чувства в свои води. Люб…Apr 23 2019skafeto.com

Най-честото нарушение е, че къщите не се използват по предназначение. Освен това, редовно не се изпълнявал ангажиментът за нови работни места. Липсвали и материални активи, купени с отпуснатите европейски средства.

Милко Калайджиев показа своята къща си за гости и разкри как е проверяван (Снимки)„Гостите на Калайджиевата къща имат опция да ловят риба в язовира, който стопанисвам от 10 години. И…Jun 25 2019skafeto.com

loading...