Миролюба Бенатова слави
Снимка: Александър Михайлов

Миролюба Бенатова опроверга лично плъзналите слухове, че е част от новия проект на Слави Трифонов. Неотдавна столичен вестник съобщи, че журналистката щяла да е в екипа на Дългия и да работи в бъдещата му телевизия. Днес Бенатова отрече това. Ето текста, който написа:

„Не, няма да работя за, при или със Слави Трифонов. Имахме един разговор преди месеци, по негова инициатива. Може би е въпрос на стил, но Слави се държа, сякаш аз съм го потърсила, а не той мен.

Обясни ми, че „винаги съм била виновна за всичко“, че не съм наясно със себе си и други подобни, „мотивиращи“ тези, от които не разбрах защо ме е поканил. Все пак каза, че ме потърсил, понеже съм „шило, което не стои в торба“. За работата по същество стана дума бегло. Беглото предложение включваше подобни условия, които вече неотдавна отказах.

Тв война: Васил Иванов посече Бенатова и Шикерова„Реномирани журналисти!? Бенатова не е разследващ журналист. Помните ли нейно разследване? А колко р…Jun 16 2019skafeto.com

Реално нямахме среща.

Така отговарям на всички, които се вълнуват от темата. И на тези, които отново – традиционно, усърдно и невинаги безплатно, разпространяват лъжи по мой адрес.

Аз продължавам да шофирам и да си пиша в свободното време. Това е моето хоби, както вече имах възможност да споделя.“

Миролюба Бенатова стана шофьор на такси и отсече: Не е срамно, срамно е да те поръчват за поръчкови репортажиМиролюба Бенатова е таксиметров шофьор с издържан изпит пред ДАИ. Разследващата журналистка направи …Sep 20 2019skafeto.com

loading...