Младен Маринов

След главния прокурор Иван Гешев, бившият вече вътрешен министър Младен Маринов също е станал докторант в ЮЗУ в Благоевград, съобщава struma.bg.

“Той е зачислен миналата седмица след проведен факултетен съвет и ще надгражда знанията си и компетентността си в катедрата по “Национална сигурност и публична администрация”, допълва изданието.

Маринов е приет в самостоятелна форма на обучение.

Преди дни се разбра, че главният прокурор Иван Гешев е докторант в Правно-историческия факултет на Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград. Научен ръководител му е деканът на факултета доц. д-р Николай Марин, преподавател в катедра „Международно право и международни отношения“.

Самият Младен Маринов е възпитаник на ЮЗУ „Н. Рилски“. Той е завършил първо академията на МВР, след което през 2005 г. се дипломира в специалност „Право“ в Югозападния университет в Благоевград.

Работи в МВР от 1991 г., като е бил зам. директор и директор на СДВР, главен секретар на МВР. През септември 2018 г. бе избран за министър на вътрешните работи от 44-ото народно събрание, а в края на миналата седмица бе отстранен заради действия на полицаи спрямо протестиращи.

Виж още:Ценен кадър! Бързо намериха ново топло местенце на АнгелковаНиколина Ангелкова ще продължи кариерата си в законодателната власт като депутат от ГЕРБ. Тя ще е ча…Jul 27 2020skafeto.com


loading...