Калин Георгиев мигрантите
Главният секретар на МВР (2009 – 2013) Калин Георгиев

„В МВР е объркан моделът на кариерно развитие. Това дава възможност на едни други хора – Буби, Симони и разни други да стават емблеми на министерството, докато хиляди други, които си вършат работата остават незабелязани“. Това заяви бившият главен секретар на МВР Калин Георгиев пред БиТиВи.

По думите му философията на начина на действие от страна на МВР е объркана от закона, който от 140 кръпки кара хората да се чувстват несигурни. Професията на полиция е изключително рискова. Колегите, които отдадоха живота си, за да може нашето общество да живее по-нормално, те са го направили с ясното съзнание за риска. Полицията отива там, където другите бягат, обясни Георгиев.

Според него не е работа на армията да пази границата. Оградата не може да спре бежанците, а са нужни политики, каза още Калин Георгиев, като напомни, че са били съкратени 3 800 служители на „Гранична полиция“.

МВР шеф блъсна с патрулка колата на младеж в Бяла Слатина след наркосделка (ВИДЕО)Началникът на полицията в Бяла Слатина Деян Николовски използва нетрадиционен метод, за да спре лек …Jan 16 2023skafeto.com


loading...