Москов Радев

Бившият здравен министър д-р Петър Москов призова президента Румен Радев да се зарази довброволно с коронавирус.

„Г-н Президент, дами и господа дарвинисти, това „стадо“ има нужда от вашия пример. Хората ще повярват на призивите Ви, когато Ви видят в действие. А именно, активно да се заразите, да ви мине и да тръгнете на работа. Така всички ще разберм, че няма страшно и ще Ви последваме“, написа Москов в социалните мрежи.

„Г-н Президент, Вие сте български генерал и като смел и отговорен човек, трябва да сте пръв. Знам, че няма да се поколебаете! За доброволно заразяване, което да ни направи свободни: София, бул. Евг. Павловски 1, УМБАЛ „Св.Анна“, КАИЛ-изток, търсете дежурният лекар“, добави Москов.

Целият пост:

Междувременно бройката на болните от COVID-19 днес отново нарасна, като успя да покоси и бебе. В сутрешния брифинг генерал Мутафчийски обяви, че има и нов град, в който заразата е вече налице.

Вижте още:
COVID-19 покоси бебе, появи се и в нов градД-р Хасан Адемов, който е с коронавирус, е правил дарение в областта, от която е депутат. Там не е и…Apr 4 2020skafeto.com

Тодор Кантарджиев: Тръгваме стръмно да се катерим нагоре с броя случаи, това е добреХората имат нужда от доза успокоение, но успокоението в такава ситуация трябва да е само истина. Тов…Apr 4 2020skafeto.com

loading...