мъжа в Бургас

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Тромбоемболия е погубила мъжа, чакал да си купи олио в Бургас. Това е заключението на съдебна медицина. Мъжът е починал от тромбоемболия, запушвания на кръвоносните съдове на сърцето и белия дроб, съобщава bTV.

Припомняме, че дълги опашки за олио на ниска цена се извиха пред хипермаркетите в страната през съботния ден. В много магазини се стигна до сблъсъци между клиенти и грозни сцени.

Ако в съботната сутрин пред злополучния магазин в Бургас имаше опашка от 1000 души, то днес е спокойно. Опашки няма и пред обектите на веригата хипермаркети в София.

Въпросната марка олио, чиято промоция предизвика опашките и истерията, липсва по рафтовете, а в два магазина в Бургас олиото напълно липсва от рафтовете независимо от цената.

Вицепремиерът Корнелия Нинова свика спешна среща със зърнопроизводителите, а след нея обяви, че няма причина за напрежение и олио има в страната достатъчно.

Виж още:Пенсионер почина при чакане на опашка за олио в БургасВъзрастен мъж почина на опашка за олио в Бургас, съобщава Нова телевизия. 77-годишният пенсионер чак…Mar 12 2022skafeto.com

Бой за олио в Кауфланд заради цена от 3,19 леваСтрахотен бой за олио се заформи в почти всички магазини на Кауфланд още от рано сутринта , пише New…Mar 12 2022skafeto.com


loading...